Viktor Verhulst en Joris Hessels gaan samen een reisprogramma maken

Enkele weken nadat bekend werd gemaakt dat tv-gezichten Viktor Verhulst en Joris Hessels samen een programma zouden maken, is daar nu ook meer over bekend. Tijdens een interview aan Radio2 liet het duo weten dat het om een reisprogramma gaat. Een naam en een precieze insteek is er nog niet.

Play4 werkt graag met duo’s die elkaar in de media lijken gevonden te hebben. Een goed voorbeeld daarvan is Viva La Feta met Otto-Jan Ham en Jani Kazaltzis. De twee leerden elkaar kennen tijdens de opnames van het eerste seizoen van Over De Oceaan en werden nadien heel goede vrienden. Zo goed zelfs, dat de zender hen een eigen programma aanbood.

Die trend zet Play4 nu verder. Zo is er binnenkort een nieuw programma te zien waarbij goede vrienden Jani Kazaltzis en James Cooke voor het eerst zullen samenwerken én komen ook Joris Hessels en Viktor Verhulst met een eigen programma. Die twee werden onafscheidelijk tijdens De Expeditie: Groenland.

Viktor en Joris

Al sinds het begin van het programma De Expeditie: Groenland was er duidelijk een nieuwe bromance in de maak. Bij de eerste ontmoeting liet Viktor Verhulst al weten dat hij een beetje zenuwachtig was om Joris Hessels te ontmoeten. Nadien leken de twee bijna onafscheidelijk. Tijdens de reis waren de twee vaak samen te vinden en konden ze vlot met elkaar in gesprek gaan, was er een nodige portie humor aanwezig, enzovoort.

Die vriendschap lijkt voor de kijker allesbehalve voor de hand liggend. Presentator en acteur Joris Hessels maakt al jaren programma’s voor VRT Canvas, terwijl Viktor Verhulst als zoon van Gert Verhulst vaak te zien is in realityprogramma’s. Volgens velen dus allesbehalve een match made in heaven, maar het tegendeel werd dus bewezen.

Reisprogramma

De band viel natuurlijk op bij Play4. Daarom heeft de zender besloten om met een programma te komen waar we meer van het duo krijgen te zien. Een tijdje geleden werd die samenwerking al bekendgemaakt, maar nu lijkt er dus ook meer informatie over te zijn. De twee zullen namelijk opnieuw samen op reis vertrekken.

In een interview met Radio2 vertelt het duo dat ze zelf ook nog niet helemaal weten welke kant het voor de rest zal opgaan. “We gaan de grenzen overgaan en onze eigen grenzen verleggen”, klinkt het bij Joris. Ook Viktor lijkt er naar uit te kijken. “We willen reizen naar plekken waar mensen niet zomaar naartoe zouden gaan”, vertelt hij.

Bekijk het interview via Instagram:

Meer
Lees meer...