‘De Slimste Mens ter Wereld’ lost nog eens twee nieuwe namen: Deze juryleden wagen hun kans

Het nieuwe seizoen van De Slimste Mens ter Wereld komt duidelijk dichterbij. Eerder deze week kwamen we te weten dat de juryleden zich zullen wagen aan Kamp Jeroom om te bepalen wie er het strafste jurylid is. Twee vaste juryleden zullen daar waarschijnlijk al niet bij zijn. Barbara Sarafian en William Boeva zullen namelijk zelf deelnemen aan de quiz.

We kenden ondertussen al elf deelnemers voor het 22ste seizoen van De Slimste Mens ter Wereld. Het gaat daarbij om comedian Xander De Ryckesportjournalist en presentator Aster Nzeyimana, auteur en voormalig journaliste Bo Van Spilbeeck, topmodel Hannelore Knutsacteur Geert Van Rampelbergdoelman Simon Mignolet, K3’tje Hanne Verbruggen, interieurarchitect Bart Appeltans, zangeres Emma Bale, influencer Timon Verbeeck en zanger Milow. Daar komen vandaag nog eens twee nieuwe deelnemers bij.

Barbara Sarafian en William Boeva

De Slimste Mens-presentator Erik Van Looy en vast jurylid Philippe Geubels waren te gast in de podcast Achter De Schermen. Daar had Erik groot nieuws dat hij al zingend meedeelde. “Inderdaad straks is er weer De Slimste Mens, maar wie oh wie doet mee? De suspens is intens. Maar één naam lossen doe ik niet, dus ik los er wel twee. Want Barbara Sarafian en William Boeva, die doen mee.”

De afgelopen jaren waren actrice Barbara Sarafian en comedian William Boeva al meermaals te zien in de jury van De Slimste Mens ter Wereld, maar nu zullen ze dus voor de eerste keer deelnemen aan de quiz. “Het is altijd leuk om juryleden eens aan de andere kant te zien”, zegt Erik Van Looy daarover.

Het is nog niet geweten wanneer het nieuwe seizoen van De Slimste Mens ter Wereld van start zal gaan, maar we weten wel al dat Kamp Jeroom vanaf 30 september te zien zal zijn op Play4 en GoPlay.

Bekijk het fragment uit Achter De Schermen hier:

Kamp Jeroom is vanaf 30 september van maandag tot en met donderdag om 22.15 te zien op Play4 en GoPlay. De Slimste Mens ter Wereld volgt waarschijnlijk aansluitend.

Meer
Lees meer...