‘Bridgerton’ maakt drie nieuwe actrices bekend voor seizoen 4, waaronder actrice uit ‘Harry Potter’

Netflix maakte recent officieel bekend dat Yerin Ha de cast van Bridgerton zal vervoegen. Zij zal de rol van Sophie Baek spelen, de love interest van Benedict. Het koppel zal centraal staan in seizoen 4, maar daarnaast mogen we nog enkele extra nieuwe personages verwachten. Daarvan heeft Netflix er nu drie voorgesteld.

Het vierde seizoen van Bridgerton zal gaan over Benedict (Luke Thompson) en naast Sophie Baek (Yerin Ha) zullen er nog geïnteresseerde dames rondlopen in de Ton. Twee daarvan – én hun controlerende moeder – zijn nu aangekondigd door de streamingdienst.

Nieuwe personages

De eerste nieuwkomer is Katie Leung, die bij het grote publiek vooral bekend is voor haar rol als Cho Chan in de films van Harry Potter. Zij zal in Bridgerton de rol van Lady Araminta Gun spelen. Zij is al twee keer getrouwd en evenveel keer weduwe geworden. Ze heeft twee dochters die in het vierde seizoen hun debuut zullen maken. Ze hoopt dat minstens een van haar twee dochters in het huwelijksbootje zal stappen en vermoedelijk zal ze haar zinnen zetten op Benedict Bridgerton. Lady Araminta is “fabulous, scherpzinnig en bot” en heeft er een hekel aan als mensen haar status bedreigen.

De volgende nieuwe personages zijn de dochters van Lady Araminta. De eerste is Rosamund Li, gespeeld door Michelle Mao (Goosebumps). Zij is mooi, ijdel en wil haar moeder graag tevreden houden. Rosamund is de oudste dochter van Araminta en is dan ook haar dierbaarste bezit. Ze zet haar zinnen op Benedict en is vastberaden om te krijgen wat ze wil.

Het derde en laatste nieuwe personage is Posy Li, de jongste dochter van Lady Araminta. Deze rol zal gespeeld worden door Isabella Wei (1899). Posy leeft in de schaduw van haar grote zus, maar is eigenlijk een grote flapuit die soms eens te veel zegt.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...