‘Blind Getrouwd’: Believer Larissa en niet-spirituele Simen volgen zuiveringsritueel

In Blind Getrouwd gaat de zoektocht naar de liefde maandagavond verder. Nadat de koppels getrouwd zijn zonder elkaar ooit eerder gezien te hebben, proberen ze elkaar snel te leren kennen. Dat brengt uiteraard ook de nodige verschillen naar boven. Bij Simen en Larissa is dat bijvoorbeeld het geval op bezoek bij de Maya’s in Mexico.

In de derde aflevering van Blind Getrouwd konden we al zie hoe Larissa & Simen en Thomas & Karlien op huwelijksreis vertrokken naar Mexico. Eens ze daar goed en wel geïnstalleerd zijn, is het tijd voor de twee koppels om samen op double date te gaan

“Ik kijk er wel naar uit om hen terug te zien en eens te polsen hoe het bij hen gaat. Ik heb er toch wel nood aan om eens van hen te horen hoe zij erin staan en of ik de enige ben die ligt te piekeren dat ik nog niets voel”, zegt een licht bezorgde, maar nog steeds goedlachse Larissa voor het terugzien van Karlien en Thomas.

Zuiveringsritueel

Het viertal trekt samen de Mexicaanse jungle in. Daar ontmoeten ze enkele Maya’s en ondergaan ze een spiritueel zuiveringsritueel, gevolgd door een reiniging in een zweethut. Dat doet bij Simen vooral de wenkbrauwen fronsen, terwijl Larissa wel heel hard opgaat in het ritueel.

“Ik ben totaal niet spiritueel, to-taal niet. Ik geloof in de wetenschap. Kom dus niet af met een steen die één of andere kracht geeft en je tegen je hoofd moet houden ofzo, neen, to-taal niet”, klinkt het bij Simen, die beklemtoont dat hij wel respecteert dat zijn vrouw dat belangrijk vindt.

Bekijk hier het fragment uit Blind Getrouwd:

Blind Getrouwd is iedere maandag om 20.40 uur te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...