‘De Verraders’: William Boeve doet ontdekking die hem moeilijke keuze stelt

Lotte Vanwezemael komt in nauwe schoentjes te zitten in De Verraders. Haar goede vriendin Dorianne Aussems heeft bij verschillende kandidaten laten vallen dat Lotte zich verdacht gedraagt. Dat nieuws bereikt ook William Boeva, waardoor die voor een moeilijke keuze staat.

De bondgenoten slaagden er in De Verraders vorige week om met Jonatan Medart al een eerste verrader te ontmaskeren. Met Lotte Vanwezemael is er ook een tweede die moet beginnen vrezen. Radiomaakster Dorianne Aussems is namelijk een van haar beste vriendinnen en dat zorgde van bij het begin voor moeilijkheden. Dorianne merkte namelijk meteen op haar vriendin zich anders gedraagt dan normaal.

Lotte redden of opofferen?

Even wist Dorianne niet direct wat te doen met die informatie, maar de voorbije dagen heeft ze de naam van Lotte toch bij heel wat kandidaten laten vallen. Die lijken voorlopig mee te gaan in dat verhaal en willen Lotte testen. Slongs, Ingeborg en Julie Colpaert bedenken daarom een plan om extra bewijs te verzamelen. Ze willen Lotte testen om te zien of ze verdacht reageert.

Bij dat gesprek zit echter ook verrader William Boeva, die zo op de hoogte is van de verdenkingen tegen Lotte. Die laatste heeft namelijk helemaal niet door dat zij door meerdere kandidaten verdacht wordt. William staat plots voor een moeilijke keuze: “Ofwel verdedig ik Lotte, ofwel moet ik haar opofferen. Het is heel dubbel”, klinkt het.

Bekijk hier het fragment uit De Verraders:

De Verraders is iedere zondag om 19.55 te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...