Oasis kondigt nu ook concerten aan in Noord-Amerika

De reünietour van Oasis heeft een extra luik gekregen. De Britse rockgroep komt volgend jaar namelijk ook naar vijf locaties in Canada, Mexico en de Verenigde Staten. Tickets voor die concerten zijn vanaf donderdag 3 oktober te koop.

Vijftien jaar nadat de broers Liam en Noel Gallagher van Oasis met elkaar in ruzie gingen, staan ze komende zomer opnieuw samen op het podium. Het eerste deel van die reünietour gaat door in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Dat Europese luik bestaat uit in totaal negentien optredens op vijf locaties. Tickets daarvoor zijn ondertussen al lang de deur uit.

Mexico, Canada en de Verenigde Staten

De concerttour ‘Oasis live ’25’ trekt na de optredens in de UK en Ierland ook over de oceaan. Oasis kondigde namelijk zojuist vijf extra concerten aan in Noord-Amerika. Op 24 augustus staat de groep in Rogers Stadium in Toronto, Canada.

Van daar gaat het naar de Verenigde Staten met drie optredens. Op 28 augustus is er een optreden in Soldier Field in Chicago, op 31 augustus doet de groep MetLife Stadium aan in East Rutherford, New Jersey, en op 6 augustus staan ze in het Rose Bowl Stadium in Los Angeles. De Noord-Amerikaanse tour eindigt op 12 september in het Estadio GNP Seguros in Mexico City.

Op de website van Oasis kan je je momenteel registreren om tickets voor deze concerten te kopen. De presale van die tickets start donderdag 3 oktober om 14 uur Belgische tijd. De algemene verkoop gaat vervolgens van start op vrijdag 4 oktober om middernacht.

Meer
Lees meer...