‘Nobody Wants This’ hernieuwd voor tweede seizoen

De zeer populaire romcom Nobody Wants This krijgt een tweede seizoen. Dat heeft Netflix zojuist bekendgemaakt. Wanneer dat nieuwe seizoen te zien zal zijn, is wel nog niet bekend.

Nobody Wants This verscheen eind september op Netflix, maar het duurde niet lang voor de reeks een gigantische hype werd. De romcom was meteen de populairste reeks van het moment op Netflix en staat in de officiële ranking nog steeds op die plaats. In de eerste twee weken verzamelde het al meer dan 70 miljoen kijkuren, goed voor 16 miljoen viewers.

Joanne en Noah

Dat Nobody Wants This zo’n succes is, komt volgens velen door de eenvoud van de reeks. Romcoms waren in het verleden al vaker een enorm succes en dat is nu dus ook niet anders. De reeks is gebaseerd op wat maakster Erin Foster “de enige goede beslissing uit haar leven” noemt: “verliefd worden op een joodse jongen”. 

In Nobody Wants This volgen we Joanne en Noah. Zij ontmoeten elkaar op een dinner party van een gemeenschappelijke vriend, waarbij er meteen een vonkje is. Maar omdat ze een heel andere visie op de wereld hebben, is een relatie allesbehalve vanzelfsprekend. En ook hun familieleden hebben hun mening over de relatie.

Cast en crew

De hoofdrollen worden dus gespeeld door Kristen Bell (The Good Place) en Adam Brody (The O.C.). Naast Bell en Brody zijn ook Justine Lupe (Succession), Timothy Simons (Veep), Jackie Thon (GLOW), Michael Hitchcock (Jackpot!), Paul Ben-Victor (Blood and Money), Sherry Cola (Joy Ride), Shiloh Bearman (Home Economics), Stephanie Faracy (Mike and Dave Need Wedding Dates), Tovah Feldshuh (Just My Luck) en Emily Arlook (Grown-ish) te zien in de reeks.

Opvallend is dat Nobody Wants This voor het tweede seizoen nieuwe showrunners krijgt. Jenni Konner en Bruce Eric Kaplan (Girls) zaten de voorbije weken samen met scenaristen om na te denken over het tweede seizoen.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...