Kerstfilm ‘Christmas in the Spotlight’, die gebaseerd is op Taylor Swift en Travis Kelce krijgt eerste beelden

De Amerikaanse televisiefilm Christmas in the Spotlight heeft een eerste teaser gekregen. De film gaat over een popster die verliefd wordt op een American football-speler die publiekelijk had verklaard een crush op haar te hebben. Het verhaal van de film lijkt daardoor wel heel hard op wat echt gebeurde tussen Travis Kelce en Taylor Swift.

Het verhaal van Taylor Swift en Travis Kelce leest als een boek. Travis Kelce, American football-speler bij de Kansas City Chiefs, verklaarde enige tijd terug in een interview dat hij wel een boontje had voor popzangeres Taylor Swift. Die zou dat zelf vernomen hebben en zo met hem in contact zijn gekomen. Het bleek uiteindelijk goed te klikken tussen de twee en sinds 2023 vormen ze een van de meest besproken glamourkoppels van het moment.

Een verhaal dat leest als een sprookje lokt de nodige aandacht. Zo is Hallmark al bezig met een verfilming rond de relatie van Taylor Swift en Travis Kelce.

Christmas in the Spotlight

En nu heeft ook Lifetime gelijkaardige plannen. Lifetime is een zender op kabeltelevisie die zich vooral richt naar vrouwen. Voor de feestdagen brengen ze altijd een hele reeks kerstfilms uit. Een van de films lijkt wel heel hard geïnspireerd op het liefdesverhaal van Travis Kelce en Taylor Swift.

Christmas in the Spotlight gaat over een popster met de naam Bowyn, gespeeld door Jessica Lord (Find Me in Paris). Zij ontmoet de footballspeler Drew, gespeeld door Laith Wallschleger (The Rookie), die openlijk heeft verklaard Bowyn wel te zien zitten.

“Met elke dag die ze samen doorbrengen, worden hun gevoelens sterker … maar kan het blijven duren in de spotlights, vooral als ze allebei zo’n hectische agenda hebben? Omdat iedereen zich afvraagt of hun gevoelens voor elkaar echt zijn, neemt de druk van pers, paparazzi, fans en zelfs hun familie steeds meer toe”, luidt de officiële beschrijving van Christmas in the Spotlight.

Meer
Lees meer...