‘De Slimste Mens ter Wereld’: Ella Leyers viert haar overwinning als Strafste Jurylid in ‘Kamp Jeroom’

In de derde aflevering van het nieuwe seizoen van De Slimste Mens ter Wereld is het de eerste keer tijd voor Ella Leyers om in de jury te zitten. Zij kroonde zich recent tot Strafste Jurylid door als winnaar uit de bus te komen in Kamp Jeroom. En daar hoort een wel heel opvallend lint bij.

In het 22ste seizoen van De Slimste Mens ter Wereld kregen we met Kamp Jeroom voor het eerst een wel heel bijzonder opwarmertje te zien op Play. Acht afleveringen lang streden 24 juryleden – en hun sidekicks – van het programma tegen elkaar in allerhande opdrachten op uit te maken wie het Strafste Jurylid was. Aan het einde van die twee weken kroonde Ella Leyers zich tot winnaar.

Strafste Jurylid

We moesten er drie afleveringen op wachten maar woensdagavond zit Ella Leyers eindelijk in de jury van De Slimste Mens ter Wereld. Dat doet ze samen met Tine Embrechts. De kandidaten op de stoelen zijn Daan Alferink, Patrick Van Looy en nieuwkomer Raven van Dorst.

Voor er gequizd wordt, kan Erik Van Looy niet anders dan Ella Leyers feliciteren met haar overwinning in Kamp Jeroom. Die overwinning is ook moeilijk te negeren aangezien Ella met een gigantisch lint op haar jurystoel zit. Op dat lint valt te lezen”Strafste Jurylid ter Wereld na Jeroom”.

Het lijkt alvast een beetje jaloezie uit te lokken bij Tine Embrechts, die dat nochtans ontkent. “Er is toch niets aan Ella om jaloers op te zijn. Prachtig lichaam, ongelofelijke ogen, waanzinnige carrière … Niets om jaloers op te zijn”, klinkt het sarcastisch.

Bekijk hier het fragment uit De Slimste Mens ter Wereld:

De Slimste Mens ter Wereld is elke maandag tot en met donderdag om 21.15 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...