Miniserie ‘A Man in Full’ staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar de nieuwe minireeks A Man in Full. Het gaat om een reeks gebaseerd op het gelijknamige boek van Tom Wolfe. We zullen vastgoedmagnaat Charlie Croker volgen die plots failliet gaat. Vervolgens moet hij zijn uiterste best doen om zijn vel te redden.

Netflix heeft een nieuwe dramareeks gelost. Het gaat om de minireeks A Man in Full, met Jeff Daniels in de hoofdrol. Hij speelt de rol van vastgoedmagnaat Charlie Croker, die plots alles dreigt te verliezen.

A Man in Full

A Man in Full speelt zich af in Atlanta, waar we de vastgoedmagnaat Charlie Croker (Jeff Daniels) volgen. Hij is de grootste vastgoedmakelaar van de stad, maar hij stevent af op een faillissement. De vele vijanden die Croker tijdens zijn carrière verzamelden, smullen uiteraard van dit nieuws en proberen er zelf profijt uit te halen. Maar Croker lijkt zich niet zomaar gewonnen te gaan geven.

Naast hoofdrolspeler Jeff Daniels (The NewsroomLooper) zijn ook Diane Lane (House of Cards, Inside Out), Tom Pelphrey (OzarkIron Fist), Aml Ameen (Sense8The Maze Runner), Chanté Adams (A League of Their Own), Jon Michael Hill (Elementary), Sarah Jones (For All MankindUgly Betty), William Jackson Harper (The Good PlaceAnt-Man and the Wasp: Quantumania) en Lucy Liu (Charlie’s AngelsKill Bill: Volume 1) te zien in A Man in Full. De reeks is geschreven en gecreëerd door David. E Kelley, die eerder al verantwoordelijk was voor onder andere Big Little Lies en Anatomy of a Scandal. De regie wordt verzorgd door Regina King en Thomas Schlamme. King regisseerde in het verleden al enkele afleveringen voor Scandal en This Is Us. Schlamme regisseerde al afleveringen van House of Cards en Friends.

De miniserie bestaat uit zes afleveringen die vanaf nu allemaal te bekijken zijn op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...