Adele lost eerste teaser van single ‘Easy On Me’ die volgende week verschijnt

Adele is terug! Volgende week vrijdag zal ze haar nieuwe nummer Easy On Me op de wereld loslaten. Voor dat nummer heeft ze nu al een eerste teaser gedeeld. Het nieuws komt enkele dagen nadat de grootschalige promotiecampagne voor haar komende album werd afgetrapt.

Na meer dan vijf jaar wachten, is het eindelijk zover. Volgende week vrijdag, op 15 oktober, komt de Britse zangeres Adele met nieuw werk. Het gaat om een single die de titel Easy On Me kreeg en meteen de eerste single is van het album ’30’ dat we dus ook binnenkort mogen verwachten.

Easy On Me

In een korte teaser, die Adele deelde op sociale media, is al een klein stukje van het nieuwe nummer te horen. We krijgen de stem van Adele voorlopig nog niet te horen. Maar we horen wel al een piano en die maakt ons alvast snakken naar meer.

Dat volledige nummer, inclusief videoclip, zal op vrijdag 15 oktober verschijnen. Het wordt zo de eerste nieuwe single van Adele sinds Water Under The Bridge dat verscheen op 4 november 2016.

Bekijk en beluister hier de teaser voor Easy On Me:

’30’

Easy On Me wordt de eerste single van het album ’30’ dat waarschijnlijk later dit jaar verschijnt. ’30’ wordt het vierde studioalbum van Adele na ’19’, ’21’ en ’25’. Het wordt opnieuw een album dat een reflectie vormt van haar mindset in een specifiek jaar van haar leven. Deze keer dus het jaar dat ze 30 was.

Meer
Lees meer...