Left Right
scrollTop top

Adele verandert lay-out sociale media, album lijkt eraan te komen


Adele
© Nbc Snl / Ferrari (via Isopix)

Het nieuwe album van Adele komt nu echt dichtbij. De Britse zangeres heeft namelijk de lay-out op haar Twitter- en Facebookpagina aangepast. De achtergrond is nu een wazige foto met een blauwe schijn die er hetzelfde uitziet als de achtergrond van de mysterieuze billboards en projecties met ’30’, die de afgelopen dagen opdoken in steden over de hele wereld.

Alles lijkt erop dat Adele binnenkort haar vierde studioalbum zal aankondigen. Het vorige album van Adele, het razend populaire ’25’, verscheen in 2015. Sindsdien wachten fans geduldig op de opvolger. En die lijkt er nu aan te komen.

’30’

De afgelopen dagen doken in verschillende steden in de wereld billboards en projecties op met daarop het getal ’30’. Deze kwamen er in opdracht van Sony, het platenlabel van Adele. ’30’ zou ook perfect passen in de reeks albums van de Britse zangeres. Haar vorige albums kregen namelijk de titels ’19’, ’21’ en ’25’. Deze verwezen telkens naar haar leeftijd toen ze de nummers op het album schreef.

Adele teasde eerder al dat haar volgende album ’30’ zou worden. Dat maakte ze duidelijk door op haar 31ste verjaardag uitgebreid afscheid te nemen van de leeftijd. Iets wat ze eerder ook deed op de dag dat ze 26 werd.

Nu ze haar lay-outs op sociale media veranderd heeft naar dezelfde achtergrond als de billboards en projecties, is het zeker dat het ging om promo voor het album van Adele. De opvolger ’19’, ’21’ en ’25’ zal dus luisteren naar de naam ’30’. Voorlopig is het nog niet geweten wanneer het album zal verschijnen, maar aangezien de promo al volop aan de gang is, zal er waarschijnlijk snel meer info komen.

Twitter Adele
Twitter @adele

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…