Adidas komt met 8-bit Pikachu-sneakers

Adidas x Pokémon
Adidas

De Pokémon-rage is nog lang niet gepasseerd, dat hebben ze ook bij Adidas begrepen. Het sportmerk komt met een nieuwe sneaker met Pikachu in een 8-bit versie. Het geheel is superschattig, maar toch nog draagbaar.

Binnenkort kan jij de wereld onveilig maken met Pikachu-sneakers van Adidas. Het merk komt met een Pokémon-collectie, waarvan de eerste sneaker al bekend werd gemaakt. Het gaat om een superschattige Pikachu-sneaker.

Adidas x Pokémon

De eerste sneaker die Adidas bekendmaakte, is er dus eentje met de trouwe metgezel van Ash Ketchum, Pikachu. De gele Pokémon kreeg voor de sneaker een retro 8-bit-jasje. Voor de rest gaat het om een neutrale witte sneaker met zwarte accenten. Aan de binnenkant van de sneaker, is het dan weer een bonte boel met verschillende Pokémon. Het is niet de eerste keer dat Adidas samenwerkt met Pokémon. Eerder dit jaar verschenen al sneakers met Pikachu en Squirtle, maar die waren iets minder subtiel.

Voorlopig kennen we van de 8-bit-collectie dus enkel de Pikachu-sneaker, maar waarschijnlijk zullen later ook nog andere Pokémon volgen. Welke dat zijn en wanneer ze bekendgemaakt zullen worden, is nog niet duidelijk. Er is ook nog geen datum bekend waarop de Pikachu-sneakers te koop zullen zijn. Maar de sneaker zou “binnenkort” verkrijgbaar zijn in winkels en online.

Gesponsorde artikelen