‘After Everything’ vanaf nu in de bioscoop

Het is zover. Het laatste hoofdstuk van de After-serie is vanaf nu te zien in de bioscoop. In After Everything zien we hoe Harden en Tessa hun relatie na een lange tijd toch nog een kans willen geven. Maar dat lijkt toch niet zo makkelijk.

Na vijf films komt er een einde aan After. De filmreeks ging in 2019 van start en kon in amper vier jaar dus op maar liefst vijf films rekenen. Oorspronkelijk ging de franchise maar vier films tellen, maar uiteindelijk werd het laatste deel in twee geknipt. Daarvan is het nieuwe After Everything dus het laatste hoofdstuk.

After

Het verhaal van de film begon als fanfictie over zanger Harry Styles. Schrijfster Anna Todd bracht haar verhaal in 2014 uiteindelijk uit in een boek en vijf jaar later volgde de eerste verfilming. After volgt Tessa (Josephine Langford) en Hardin (Hero Fiennes Tiffin) in hun ingewikkelde, maar liefdevolle relatie.

Na de eerste film in 2019 volgden er in korte tijd nog drie: After We Collided, After We Fell en After Every Happy. Van die laatste dachten velen bij het kijken dat dat het einde zou zijn. Daardoor kwam er ook enorm veel kritiek, aangezien het verhaal alles behalve afgerond was. Kort na de release maakten de makers bekend dat er toch nog een allerlaatste deel zou komen.

After Everything

In After Everything gaat het verhaal van Tessa en Harden verder. Daarin zien we Hardin als succesvolle auteur en gaat hij in Portugal op zoek naar Tessa. Hij wil namelijk zijn excuses aanbieden over hoe het tussen hen is geëindigd en hoopt op nog een kans.

Voor de rest is er nog maar weinig bekend over de inhoud, aangezien er geen boek bestaat waarop het verhaal van deze vijfde film gebaseerd is. De nieuwsgierigen kunnen vanaf vandaag dus in de bioscoop gaan kijken hoe het precies afloopt.

(Her)bekijk de trailer van After Everything hier:

Meer
Lees meer...