‘Aggretsuko’ seizoen 3 krijgt releasedatum

Goed nieuws voor fans van rode panda’s met anger issues, want Aggretsuko komt terug naar Netflix. Het derde seizoen van de Japanse anime komt er volgende maand al aan.

Retsuko, een schattige rode panda from the outside, een tikkende tijdbom on the inside, komt terug naar Netflix. De streamingdienst heeft eindelijk de startdatum voor het derde seizoen van Aggretsuko bekendgemaakt en dat komt er al snel aan.

Aggretsuko

Aggretsuko vertelt het verhaal van Retsuko, een rode panda met een saaie bureaujob. We volgen haar in haar dagelijkse leven, terwijl ze op zoek is naae liefde en probeert te ontdekken waar ze eigenlijk met haar leven naartoe wil.

De animereeks weet in z’n absurditeit perfect de problemen van millennials vast te leggen. Te veel werk, veeleisende bazen, pushy ouders … Het komt allemaal aan bod in Aggretsuko en de kleine rode panda geeft ook de perfecte remedie tegen alle opgekropte frustraties van het leven: death metal zingen in de karaoke.

27 augustus

Op dit moment staan er op Netflix twee seizoenen van Aggretsuko en een kerstspecial. We wisten al dat de streamingdienst een derde seizoen van de reeks besteld had, maar we wisten nog niet wanneer dat online zou verschijnen.

Maar nu heeft Netflix eindelijk het verlossende antwoord gegeven. Het derde seizoen van Aggretsuko zal op donderdag 27 augustus verschijnen op Netflix. Het nieuws werd bekendgemaakt met een poster, waarop we ook enkele nieuwe personages te zien krijgen, waaronder twee hamsters en een eenhoorn. Wat hun rol in de reeks zal worden, valt nog af te wachten.

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...