‘Aggretsuko’ seizoen 4 staat nu op Netflix

Het vierde seizoen van de Netflixreeks Aggretsuko staat nu op Netflix. De succesvolle Japanse anime van de makers van Hello Kitty volgt nog steeds de rode panda Retsuko en haar woede-uitbarstingen. Maar in dit vierde seizoen lijkt er een grotere rol weggelegd te zijn voor haar collega Haida.

Het eerste seizoen van Aggretsuko verscheen in juli 2018 op Netflix. In december van dat jaar kreeg de Netflix Original ook een kerstspecial. In de daarop volgende jaren verscheen er elk jaar een nieuw seizoen van de anime op de streamingdienst, waardoor we nu aan het vierde zijn beland.

Aggretsuko

In de trailer voor het vierde seizoen kregen we te zien dat Haida na vijf jaar z’n move wil maken op Retsuko, die ondertussen een succesvolle zangeres is in de meidengroep OTM Girls. Op het werk zijn er ook enkele verschuivingen. Zo wordt Ton vervangen door een nieuwe baas, die van plan is om het personeel af te slanken. En dat alles haalt duidelijk weer de woede naar boven in Retsuko.

Het vierde seizoen van Aggretsuko gaat dus duidelijk verder waar het derde seizoen eindigde. Uit de trailer blijkt wel al dat de rol van Haida groter wordt dan ooit. Aggretsuko wordt nog steeds gemaakt door regisseur Rarecho, die ook de vorige drie seizoenen maakte, en is een productie van Sanrio, het bedrijf achter onder andere Hello Kitty en Onegai My Melody.

Bekijk hier de trailer voor het vierde seizoen van Aggretsuko:

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...