‘Star Wars’-spin-off ‘Ahsoka’ krijgt eerste teaser trailer en releasedatum

Goed nieuws voor de fans van Star Wars, want terwijl het derde seizoen van The Mandalorian nog volop bezig is, staat de volgende spin-offserie alweer klaar. Het gaat om Ahsoka, een reeks die zojuist een eerste teaser trailer kreeg.

Het Star Wars-universum verhuisde enkele jaren geleden naar Disney+ met de reeks The Mandalorian. Dat werd meteen een succes en dus volgden er nog veel andere spin-offs. Denk daarbij bijvoorbeeld aan The Book of Bobba Fett, Obi-Wan Kenobi, Andor, Rangers of the New Republic en veel meer.

Ahsoka Tano

De volgende in dat rijtje is Ahsoka. Op een Star Wars Celebration-event in Londen hebben Disney+ en Lucasfilm daarvan zojuist een eerste teaser trailer gedeeld. Daarin zien we hoofdrolspeelster Rosario Dawson aan het werk. Zij speelde voor het eerst de rol van Jedi Ahsoka Tano in het tweede seizoen van The Mandalorian en was later ook te zien in The Book of Bobba Fett. Nu krijgt haar personage dus een eigen spin-off. In Ahsoka volgen we Ahsoka Tano na de val van de Empire. We krijgen te zien hoe zij een dreigend gevaar voor het kwetsbare heelal onderzoekt.

Naast Rosario Dawson zijn er in de reeks ook belangrijke rollen weggelegd voor Natasha Liu Bordizzo (The Society) als Sabine Wren en Mary Elizabeth Winstead (Birds of Prey) als Hera Syndulla. Ahsoka zal in augustus 2023 verschijnen op Disney+.

Bekijk hier de teaser trailer van Ahsoka:

Ahsoka verschijnt vanaf augustus 2023 op Disney+.

Meer
Lees meer...