Animatiereeks ‘Scott Pilgrim’ krijgt eerste teaser en releasedatum

Dit najaar pakt Netflix uit met een gloednieuwe animatiereeks. Het gaat om een geanimeerde versie van de graphic novel Scott Pilgrim van Bryan Lee O’Malley. In 2010 werd de graphic novel al eens verfilmd in Scott Pilgrim vs. the World met Michael Cera in de hoofdrol. Hij en de rest van de cast uit 2010 zullen te horen zijn in de animatiereeks.

Netflix heeft de releasedatum voor de animatiereeks Scott Pilgrim aangekondigd. De reeks zal net zoals de film uit 2010 het verhaal van de graphic novel van Bryan Lee O’Malley vertellen. Hoe die interpretatie eruit zal zien, kan je vanaf dinsdag 17 november ontdekken op Netflix.

Stemmencast

Enkele weken geleden kregen we al leuk nieuws over de animatiereeks Scott Pilgrim. Alle acteurs uit de film Scott Pilgrim vs. the World uit 2010 zouden namelijk terugkeren voor de animatiereeks. Daarbij zullen ze allemaal hun rol uit 2010 hernemen.

Zo zal Michael Cera dus de rol van Scott Pilgrim opnieuw voor z’n rekening nemen en keert Mary Elizabeth Winstead terug als Scotts love interest Ramona Flowers. Daarnaast zal je ook Satya Bhabha (Matthew Patel), Kieran Culkin (Wallace Wells), Chris Evans (Lucas Lee), Anna Kendrick (Stacey Pilgrim), Brie Larson (Envy Adams), Alison Pill (Kim Pine), Aubrey Plaza (Julie Powers), Brandon Routh (Todd Ingram), Jason Schwartzman (Gideon Graves), Johnny Simmons (Young Neil), Mark Webber (Stephen Stills), Mae Whitman (Roxie Richter) en Ellen Wong (Knives Chau) kunnen horen in de animatiereeks.

Teaser

En nu krijgen we die stemmen voor de eerste keer te horen in de allereerste teaser voor Scott Pilgrim. De teaser is een compilatie van beelden uit de reeks op de tonen van het nummer We Are Sex Bob-Omb van de groep Sex Bob-omb, waar Scott, Kim, Stephen en Neil deel van uitmaken.

De beelden uit de film zijn vooral actiebeelden, waarop we ook al verschillende evil exes te zien krijgen waartegen Scott het moet opnemen.

Bekijk hier de eerste teaser voor Scott Pilgrim:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...