Nieuwe anime ‘Dandadan’ krijgt een eerste trailer en komt ook op Netflix uit

2024 zit vol met bekende animereleases zoals dat van Demon Slayer. Fans kijken nu vooral uit naar de nieuwe serie Dandadan. De serie komt in oktober uit en is gebaseerd op een de bekend manga met dezelfde naam. Veel fans kijken nu al uit naar de show. Ondertussen is er een eerste trailer uitgekomen zodat fans nieuwsgierig blijven en alle details kunnen bestuderen.

De populaire manga Dandadan krijgt in oktober een animeserie. Om fans tevreden te houden, hebben de makers besloten om een trailer vrij te geven. De maker van de manga Yukinobu Tatsu was vroeger de assistent van Chainsaw Man’s maker Tatsuki Fujimoto. Veel fans maken nu dan ook een vergelijking tussen de trailer van Dandadan en de serie Chainsaw Man. Daarbij zeggen ze dat het niet dezelfde ‘dit is gemaakt door een buitenaards wezen’-sfeer heeft als Chainsaw Man, maar wel hetzelfde niveau van waanzin bereikt.

Plot

De serie volgt Momo Ayase – een meisje dat in geesten gelooft, maar niet in buitenaardse wezens – en Ken Takakura – een jongen die in buitenaardse wezens gelooft, maar niet in geesten – die besluiten een weddenschap te maken om te zien wie er gelijk heeft. Uiteindelijk blijkt dat ze beiden gelijk hebben, waardoor Ken vervloekt wordt door de geest Turbo Grandma. Vanaf dat moment moeten Momo en Ken samenwerken om de bovennatuurlijke gekte rondom hen weg te jagen en weer een normaal leven te leiden.

In de trailer zien we de animatie en kleuren die in de serie worden gebruikt, maar we krijgen ook al een aantal monsters te zien. Daarnaast biedt de trailer een glimp van Okarun in zijn getransformeerde staat, waardoor de verwachting voor de première van de anime nog hoger wordt. De serie is vanaf oktober te zien op Netflix en Crunchyroll.

Bekijk hier de trailer, let op er is nog geen Engelse ondertiteling:

Meer
Lees meer...