Actrice Anna Kendrick en Bill Hader zijn blijkbaar al meer dan een jaar “in het geheim” samen

Actrice Anna Kendrick (36), voornamelijk bekend uit de Pitch Perfect-films en de 43-jarige komiek en acteur Bill Hader (Saturday Night Live, Trainwreck) zijn al meer dan een jaar “in het geheim” aan het daten, zo blijkt. Dat bevestigde een bron namelijk aan People. De twee hebben in 2019 samengewerkt aan de kerstfilm Noelle van Disney+.

Anna Kendrick en Bill Hader genieten blijkbaar al meer dan een jaar van een ontluikende relatie, vertelt een bron aan People.

Privémensen

“Anna is al meer dan een jaar stilletjes aan het daten met Bill”, zegt de bron. “Ze hebben elkaar jaren geleden ontmoet. Ze heeft toen Saturday Night Live gehost en ze hebben daarna ook samengewerkt aan een film, maar ze zijn ruim na de film pas bij elkaar gekomen.”

“Ze zijn allebei heel erge privémensen en met de pandemie was het ook makkelijk om het stil te houden”, voegt de bron toe. “Ze is echt, echt gelukkig.”

De Oscargenomineerde Pitch Perfect-actrice en Hader speelden in 2019 nog samen de hoofdrol in de Disney+-kerstfilm Noelle. Die focust zich op de familie Kringle, die al generaties lang kerstmannen voortbrengt. Wanneer de vader, dus de kerstman, van Nick (Hader) en zijn zus Noelle (Kendrick) overlijd, moet Nick het bedrijf overnemen. Maar die heeft helaas geen talent voor het vak terwijl zijn zus hem aanraadt om er even tussenuit te gaan, om dan bij terugkomst volop voor de job te gaan. Maar eens haar broer vertrekt, heeft hij precies geen zin meer om terug te keren, en dat vlak voor kerst. Dus vertrekt Noelle om Nick terug te halen naar de Noordpool zodat hij Kerstmis kan redden.

Poster voor de Disney+-film Noelle met Anna Kendrick (links) en Bill Hader (rechts) uit 2019 – bron: Disney+/Walt Disney Pictures/ Collection Christophel

Vorige relaties

Begin juli 2020 werd er bevestigd dat Hader en zijn voormalige vriendin, actrice Rachel Bilson, uit elkaar zijn gegaan. Zo’n zes maanden nadat ze hun relatie openbaar hadden gemaakt tijdens de Golden Globes.

Bilson en Hader hadden samen de hoofdrol gespeeld in de romantische komedie The To Do List uit 2013. En dat terwijl Maggie Carey, de regisseur van die film, van 2006 tot 2018 getrouwd was met Hader. Ze delen drie dochters: Hayley Clementine (7), Harper (9) en Hannah Kathryn (12).

Langs de andere kant, in 2020, onthulde Kendrick enkele dingen over haar liefdesgeschiedenis tijdens de bespreking van haar HBO Max-serie Love Life. Ze vertelde The Sydney Morning Herald dat ze “gewoon blij is dat ik nu duidelijker weet over wat ik zal accepteren van de mensen in mijn leven.”

“Met onze serie, Love Life, wilden we vooral laten zien hoe we iets bijleren van elke relatie. Ook al eindigen onze relaties, dat betekent niet dat ze complete mislukkingen waren”, legde Kendrick destijds uit. “Mensen komen in je leven en je groeit en ze veranderen je, en wat je van hen leert kan positief zijn of het kan negatief zijn.”

De acteurs zelf, noch die hun vertegenwoordigers hebben hierop gereageerd.

Meer
Lees meer...