Apple lanceert trailer nieuwe serie: ‘The Morning Show’

Apple lanceert een nieuwe trailer over The Morning Show. De nieuwe serie zal vanaf het najaar te zien zijn op Apple TV+. Dat is het aankomende tv-platform van Apple dat ook in het najaar van start gaat.

Het Amerikaanse techbedrijf Apple lanceerde een nieuwe trailer over The Morning Show. Dat is een nieuwe serie die vanaf het najaar exclusief te zien zal zijn op het platform Apple TV+. Dat platform is ook een nieuw initiatief van de techgigant.

Verhaallijn

The Morning Show gaat over het reilen en zeilen op een nieuwsredactie, meer bepaald de redactie van een ochtendshow. Het is een fictieserie die de strijd tussen mannen en vrouwen laat zien op een nieuwsredactie.

De trailer onthult al een groot deel van de serie. Zo zie je onder andere Jennifer Aniston, Reese Witherspoon en Steve Carell. Die laatste is ontslagen als gezicht van de ochtendshow en wordt vervangen door Reese Witherspoon. Er zijn veel spanningen tussen de personages en de serie laat duidelijk de onderdrukking van de vrouwelijke nieuwslezers zien die het eigen heft in handen nemen.

Apple TV+

Apple kondigde een paar maanden geleden aan dat het bedrijf zou beginnen met een eigen streamingdienst. De techgigant wil daarmee de concurrentie met Netflix aangaan. Het platform start vanaf het najaar en kan je bekijken met Apple TV, het smart device van Apple voor je tv. Het bedrijf kondigde tot nu toe nog geen prijzen aan, maar de kans is groot dat Apple dat doet tijdens het iPhone-event in september.

Meer
Lees meer...