Left Right
scrollTop top

Apple komt met verwisselbare onderdelen voor high-end koptelefoon


Apple hoofdtelefoon
© Twitter, Apple Hub

Gedaan met het voortdurend verwisselen van koptelefoons en oortjes! Volgens het Amerikaanse zakenblad Bloomberg werkt Apple momenteel aan verwisselbare onderdelen voor haar nieuwe hoofdtelefoon.

Eerder deze maand, raakte bekend dat Apple binnenkort een draadloze koptelefoon op de markt brengt. Volgens het Amerikaans zakenblad Bloomberg is dat niet het enige waar ze momenteel mee bezig zijn. Het nieuwe toestel zou verwisselbare modules hebben, zoals dat eerder al het geval was voor de Apple Watch.

Switchen tussen premium en fitness

Zowel de oorkussens als de hoofdband zouden magnetisch kunnen worden losgekoppeld van het toestel. Hierdoor zal je de koptelefoon geheel naar eigen wens kunnen aanpassen. Voorlopig zou Apple werken aan twee versies van het toestel: een premium-versie uit leerachtige materialen en een fitness-versie, die speciaal bestemd is om aan sport te doen. Door deze verwisselbare onderdelen, kan je dus makkelijk de switch maken tussen muziek luisteren in de huiskamer en een stevige trainingssessie.

Beats 700

De nieuwe hoofdtelefoon zal de naam Beats 700 dragen. Het wordt een draadloos toestel dat gebruikt maakt van dezelfde technologie als de AirPods die in 2016 voor het eerst uitkwamen. Het product moet 350 dollar kosten en zou in juni op de markt verschijnen.

Helemaal betrouwbaar zijn die geruchten niet. Apple weigert voorlopig te reageren op de gelekte informatie van het product. Afwachten dus!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…