Area 51: Honderden mensen komen opdagen, bestorming blijft uit

Het klonk als een goed plan: met duizenden naar Area 51 afzakken en het domein bestormen. Want ze kunnen toch niet iedereen tegenhouden? Maar door de vele dreigementen van de politie, zijn er blijkbaar toch wat mensen afgeschrikt. Zo kwamen er uiteindelijk maar een paar honderd man van de 1,3 miljoen verwachte bestormers opdagen.

Meer dan 1,3 miljoen mensen gaven enkele maanden geleden aan dat ze zouden deelnemen aan de bestorming van Area 51. Het Facebookevenement, dat vooral ludiek bedoeld was, deed bij de overheid toch angstzweet uitbreken, waardoor ze duidelijk maakten dat ze er alles aan zouden doen om de bestorming tegen te houden. Daarbij waren ze zelfs bereid om het vuur te openen. Die woorden hebben duidelijk heel wat mensen tegengehouden om af te zakken naar de beruchte Area 51, waar vrijdag uiteindelijk maar een paar honderden mensen kwamen opdagen.

Zilverpapieren hoedjes, alienpakken en Naruto-runners

https://twitter.com/its_aileenv/status/1175051276075360261

Hoewel de bestorming uiteindelijk uitbleef, leek het wel een feestje aan de poorten van Area 51. De politie kon z’n geweren dus op zak laten en de aanwezigen maakten er een bijzondere vrijdagavond van.

Zo werden er gratis zilverpapieren hoedjes uitgedeeld, hadden sommige mensen spandoeken bij en werd er zo nu en dan eens een Naruto-run gelopen. Maar de lopers bleven braaf buiten de hekken. Daardoor werd het een avond zonder incidenten, maar ook zonder aliens. Maar de aanwezigen hebben nu wel een verhaal dat ze aan hun (klein)kinderen kunnen vertellen.

Er werd gedanst voor de poorten van Area 51:

Maar, zoals beloofd, werd er ook ge-Naruto-rund:

Eén loper haalde zelfs het nieuws:

En heel toevallig voegde Fortnite net nu een Naruto Run toe:

https://twitter.com/PhantomEagleTTV/status/1175561692480040960

Eén vrouw waagde het er toch op:

Een verwittigd man/vrouw is er twee waard:

Kortom: Een dag voor in de geschiedenisboeken:

https://twitter.com/juliamxrie/status/1175078797386944515
Meer
Lees meer...