Ariana Grande komt deze week nog met nieuwe muziek

Ariana Grande is terug van (heel even) weggeweest. De zangeres kondigde afgelopen weekend namelijk aan dat er deze week een nieuwe single verschijnt. Of dat ook betekent dat we binnenkort een nieuw album kunnen verwachten, is nog niet bekend. Ondertussen is Grande namelijk ook verder aan het timmeren aan haar acteercarrière.

Een nieuw jaar betekent ook een nieuw begin voor zangeres Ariana Grande. Afgelopen weekend heeft de zangeres aangekondigd dat ze heel snel met nieuwe muziek komt. In een post op Instagram liet ze ook meteen weten dat de nieuwe single er deze week al komt. Het is ondertussen al twee jaar geleden dat de zangeres nog met nieuwe muziek kwam.

Ariana Grande

Zangeres Ariana Grande (30) groeide op als musicalfan en was als kind dan ook in verschillende musicalproducties te zien. Het was dus een kwestie van tijd vooraleer ze in de media terechtkwam. In eerste instantie dook ze op in de Nickelodeon-reeks Victorious. Daar kon ze af en toe ook haar zangtalenten laten zien.

Even later besloot ze zich volop op haar muziekcarrière te storten en in 2013, ondertussen dus al tien jaar geleden, kwam haar eerste album uit. De jaren nadien schopte de zangeres het tot de status van een van de populairste zangeressen van het moment. Denk daarbij maar aan haar successen met onder andere Problem en Break Free in 2014 en thank u next in 2018. In 2020 kwam haar laatste nieuwe album ‘Positions’ uit.

yes, and?

Het is ondertussen dus al een tijdje geleden dat fans van Ariana Grande nog nieuwe muziek te horen kregen. Maar daar komt deze week verandering in. De zangeres beslist het nieuwe jaar meteen met een muzikale noot in te zetten en komt deze vrijdag, 12 januari, al met een nieuwe single.

Dat kondigde ze gisteren aan met een blurry foto waarop we een close-up van haar gezicht te zien krijgen. “yes, and? ♡ 1.12”, staat er in het bijschrift te lezen. Of de single een onderdeel is van een volledig nieuw album, is nog niet bekend. Naast haar muziek is Grande ook bezig aan haar acteercarrière. Zo is ze binnenkort te zien in de live action-verfilming van Wicked.

Bekijk de aankondiging van yes, and? hier:

De nieuwe single van Ariana Grande verschijnt op vrijdag 12 januari.

Meer
Lees meer...