Joe en Nick Jonas deden auditie voor dezelfde rol in ‘Wicked’, die uiteindelijk naar Jonathan Bailey (‘Bridgerton’) ging

Op dit moment zijn de opnames aan de gang voor een nieuwe verfilming van de bekende musical Wicked. De hoofdrollen als Elphaba en Glinda zijn daarbij weggelegd voor respectievelijk Cynthia Erivo en Ariana Grande. Jonathan Bailey, die je kan kennen als Anthony uit Bridgerton, zal de rol van Fiyero spelen. Maar die rol was bijna naar een Jonas Brother gegaan. Er deden er namelijk twee auditie voor de rol.

Wicked, een van de bekendste musicals aller tijden, krijgt binnenkort een verfilming. Daarin zullen we Cynthia Erivo (Luther: The Fallen Sun, Pinocchio) te zien krijgen als de groene heks Elphaba, naast Ariana Grande als Glinda. De rol van Fiyero zal gespeeld worden door Jonathan Bailey (Bridgerton), maar hij was niet de enige bekende naam die auditie deed voor de rol. Zo waren er namelijk niet één maar wel twee Jonas Brothers die hun kans waagden.

Auditie voor dezelfde rol

In een interview met Variety vertelt Nick Jonas over zijn auditie voor Wicked. “Ja, het is waar dat ik auditie deed voor de film. Zowel ik als Joe gingen naar de auditie en kregen de rol allebei niet. Maar da’s nu eenmaal het leven van een acteur.”

“We deden allebei auditie voor de rol van Fiyero. Ik dacht dat het heel goed ging. Toen ik de kamer verliet had ik er echt een goed gevoel bij. Ik ben een enorme fan van de musical en het is een rol waar ik altijd al dacht dat het leuk zou zijn om te spelen. Maar ik denk dat Jonathan Bailey het geweldig gaat doen en ik ben ervan overtuigd dat de film super gaat zijn.”

In hetzelfde interview sprak Nick Jonas ook over zijn rol in de indiefilm The Good Half, daarin speelt hij de hoofdrol als Renn. De film gaat volgende week in première op het filmfestival van Tribeca.

Meer
Lees meer...