Arjen Lubach keert in 2022 terug naar tv … vier keer per week

Arjen Lubach keert volgend jaar terug naar de Nederlandse televisie. De Nederlandse presentator en comedian stopte eerder dit jaar na dertien seizoen met het enorm succesvolle Zondag met Lubach, maar krijgt in 2022 dus een nieuw programma voor de VPRO op NPO1. Dat zal maar liefst vier keer per week te zien zijn.

Het satirische Nederlandse televisieprogramma Zondag met Lubach was eind maart voor het laatst op televisie te zien. In principe zou het programma al stoppen na de twaalfde reeks in november vorig jaar. Presentator Arjen Lubach wou namelijk even meer tijd hebben om theatershows te doen. De coronamaatregelen zorgden er echter voor dat dat tijdelijk niet mogelijk is en dus besloot Lubach om nog één extra seizoen te maken naar aanleiding van de Nederlandse Tweede Kamerverkiezingen

Komedie en actualiteit

Maar nu is dus duidelijk geworden dat Lubach toch niet zo lang afwezig zal blijven op televisie als gedacht. Op zijn sociale media maakte hij namelijk zojuist bekend dat hij in 2022 van maandag tot en met donderdag te zien zal zijn op NPO1 voor VPRO.

Het is op dit moment nog niet duidelijk waarover het nieuwe programma van Arjen Lubach zal gaan. Het persbericht van ANP vermeldt wel dat het een show wordt rond komedie en actualiteit. Vermoedelijk ligt het programma dus in de lijn met wat we gewoon zijn van Zondag met Lubach. Ook over het uitzenduur en de exacte startdatum van het programma is nog niets bekend.

https://twitter.com/arjenlubach/status/1393112853788430336
Meer
Lees meer...