‘Assisen’ krijgt spannende teaser voor laatste aflevering voor het verdict

Vanavond is het tijd voor de zesde aflevering van Assisen. Dat is de laatste aflevering voor het aan de kijker is. De kijkers zijn bij Assisen de jury en zullen oordelen of Eveline Van Laecke al dan niet schuldig is aan de moord op Samuel Indria. In een laatste teaser voor de aflevering van vanavond krijgen we al een voorsmaakje van wat we mogen verwachten.

We krijgen vanavond de belangrijkste aflevering van Assisen te zien. Na deze aflevering zullen we moeten beslissen of Eveline schuldig of onschuldig is. In de officiële teaser van de aflevering krijgen we al delen te zien van de allesbeslissende aflevering.

Assisen

Na de aflevering van vanavond is het aan de kijker. Als jury zullen we de kans krijgen om te oordelen of Eveline Van Laecke (Violet Braeckman) schuldig is aan de moord op Samuel Indria (Geert Van Rampelberg). Voor we die beslissing moeten maken, zullen we vanavond de slotpleidooien van de advocaten van de verdediging, meester Craps (Filip Peeters), en de burgerlijke partij, procureur Anna Senden (An Miller), te horen krijgen. Op de laatste procesdag zal ook nanny Maria Hernandez plaatsnemen op de getuigenbank. Zij werd gespot op de beelden bij de nachtwinkel en was dus ook in de buurt van de plaats delict op de avond van de moord op Samuel Indria.

Er werden twee verschillende versies opgenomen van de aflevering van Assisen van volgende week. Welke van de twee we effectief te zien krijgen, ligt volledig in onze handen. Als wij na de aflevering van vanavond oordelen dat Eveline schuldig is, krijgen we volgende week te zien dat ze veroordeeld wordt. Zijn wij van mening dat ze onschuldig is, dan wordt ze volgende week vrijgesproken. In de allerlaatste aflevering, nog een week later, zullen we te zien krijgen of we juist geoordeeld hebben.

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van vanavond:

Assisen is elke woensdag om 21 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...