‘Avatar: The Last Airbender’: Nieuwe Netflixserie krijgt eerste beelden

Netflix heeft afgelopen weekend op zijn fanevent Tudum de eerste beelden gedeeld van de langverwachte live-actionserie Avatar: The Last Airbender. Die toont zowel Aang, Katara, Sokka als Zuko. De release van de reeks staat gepland voor 2024.

De vier naties – de Water Tribe, Earth Kingdom, Fire Nation en Air Nomads – maken volgend jaar hun intrede bij Netflix. De streamingdienst kondigde al in 2018 aan dat het een live-actionserie zou maken van de razend populaire animatiereeks Avatar: The Last Airbender. Toch zal het tot 2024 duren voor we daar eindelijk het resultaat van zullen zien.

Een jaar geleden raakte al bekend dat de opnames van het eerste seizoen van de Netflixreeks Avatar: The Last Airbender erop zitten. De postproductie neemt echter lang in beslag. Op het event Tudum hebben we toch eindelijk enkele beelden te zien gekregen. Het gaat om foto’s van Gordon Cormier (The Stand) als Aang, Dallas Liu (PEN15) als Prince Zuko, Kiawentiio (Anne with an E) als Katara en Ian Ousley (13 Reasons Why) als Sokka.

Aang

Avatar: The Last Airbender zal gaan over de jonge Aang, de laatste levende luchtmeester. Nadat de vuurnatie aanviel, is er in Asiatic geen vrede meer tussen de vier elementen. Aang en zijn vrienden zullen het dus moeten opnemen tegen Fire Lord Ozai, gespeeld door Daniel Dae Kim (Lost) en de rest van de vuurnatie.

Bekijk hier de eerste beelden van Avatar: The Last Airbender:

Avatar: The Last Airbender verschijnt in 2024 op Netflix.
Kan je niet wachten? Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...