‘Avatar: The Last Airbender’, dat donderdag op Netflix verschijnt, krijgt finale trailer

De release van Avatar: The Last Airbender komt er bijna aan. Vanaf donderdag 22 februari kan je op Netflix namelijk kijken naar de langverwachte live-actionbewerking van de bekende animatiereeks. De ultieme trailer die zojuist gedeeld is, belooft alvast heel veel goeds.

Avatar Aang maakt deze week zijn intrede bij Netflix. De streamingdienst lanceert donderdag namelijk eindelijk de live-actionserie Avatar: The Last Airbender, een herwerking van de razend populaire gelijknamige animatiereeks. Die serie is sinds 2018 in de maak en dus wordt er al zeer lang naar uitgekeken.

Toch is er ook enige voorzichtigheid omdat de originele reeks de fans zo nauw aan het hart ligt. De eerste reacties op Avatar: The Last Airbender van Netflix en de beelden in de trailer beloven echter heel veel goeds.

Aang

Avatar: The Last Airbender vertelt het bekende verhaal van de jonge Aang, de laatste levende luchtmeester. Nadat de vuurnatie aanviel, is er in Asiatic geen vrede meer tussen de vier elementen. De enige hoop voor de wereld is dat er een nieuwe Avatar opstaat die alle elementen beheerst en zo de vuurnatie kan verslaan. Aang is die Avatar en hij zal het dus met zijn vrienden moeten opnemen tegen Fire Lord Ozai, Prince Zuko, Princess Azula en de rest van de vuurnatie.

Bekijk hier de ultieme trailer van Avatar: The Last Airbender:

Avatar: The Last Airbender is vanaf donderdag 22 februari te zien op Netflix. Zoek je in tussentijd iets anders om te bekijken? Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...