Netflixserie ‘Avatar: The Last Airbender’ krijgt spectaculaire trailer

Na jaren vol ongeduld uitkijken komt de live-actionremake van Avatar: The Last Airbender volgende maand eindelijk naar Netflix. De streamingdienst deelde daarvan zojuist een eerste uitgebreide trailer en die belooft alvast veel goeds.

De vier naties – de Water Tribe, Earth Kingdom, Fire Nation en Air Nomads – maken volgende maand hun intrede bij Netflix. De streamingdienst kondigde al in 2018 aan dat het een live-actionserie zou maken van de razend populaire animatiereeks Avatar: The Last Airbender. Toch was het lang, tot 22 februari, wachten voor we daar eindelijk het resultaat van zullen zien.

Aang

Avatar: The Last Airbender vertelt het bekende verhaal van de jonge Aang, de laatste levende luchtmeester. Nadat de vuurnatie aanviel, is er in Asiatic geen vrede meer tussen de vier elementen. Aang en zijn vrienden zullen het dus moeten opnemen tegen Fire Lord Ozai en de rest van de vuurnatie.

De reeks zal bestaan uit acht afleveringen van ongeveer een uur lang.

Uitgebreide cast

De rol van Aang in Avatar: The Last Airbender wordt gespeeld door de jonge Gordon Cormier (The Stand). Verder zijn er ook rollen voor onder andere Dallas Liu (PEN15) als Prince Zuko, Kiawentiio (Anne with an E) als Katara, Ian Ousley (13 Reasons Why) als Sokka, Paul Sun-Hyung Lee (Kim’s Convenience) als General Iroh, Elizabeth Yu (May December) als Princess Azula en Daniel Dae Kim (Lost) als Fire Lord Ozai.

Bekijk hier de trailer van Avatar: The Last Airbender:

Avatar: The Last Airbender is vanaf donderdag 22 februari te zien op Netflix. Zoek je in tussentijd iets anders om te bekijken? Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...