Netflix deelt nieuwe beelden van ‘Avatar: The Last Airbender’

Er zijn nieuwe foto’s van de geplande reeks Avatar: The Last Airbender van Netflix. Daarop zien we heel wat belangrijke personages, waarvan sommigen voor het eerst.

De vier naties – de Water Tribe, Earth Kingdom, Fire Nation en Air Nomads – maken volgend jaar hun intrede bij Netflix. De streamingdienst kondigde al in 2018 aan dat het een live-actionserie zou maken van de razend populaire animatiereeks Avatar: The Last Airbender. Toch zal het tot februari 2024 duren voor we daar eindelijk het resultaat van zullen zien.

Uitgebreide cast

Anderhalf jaar geleden raakte al bekend dat de opnames van het eerste seizoen van de Netflixreeks Avatar: The Last Airbender erop zitten. Deze zomer kregen we dan eindelijk de eerste beelden te zien. Het ging om foto’s van Gordon Cormier (The Stand) als Aang, Dallas Liu (PEN15) als Prince Zuko, Kiawentiio (Anne with an E) als Katara en Ian Ousley (13 Reasons Why) als Sokka. Later volgden nog nieuwe foto’s van Avatar: The Last Airbender en vorige maand kregen we dan eindelijk een teaser.

Op de zojuist gedeelde foto’s van Netflix zien we opnieuw Gordon Cormier als Aang. Daarnaast is er ook een beeld van Casey Camp-Horinek (Reservation Dogs) als Gran Gran. Dat is de grootmoeder van Katara en Sokka. Ook Tamlyn Tomita (Cobra Kai) is te zien als Mayor Yukari. Tot slot zien we ook Danny Pudi (Community) als The Mechanist, Sebastian Amoruso (Solve) als Jet en Arden Cho (Teen Wolf) als June.

Aang

Avatar: The Last Airbender vertelt het bekende verhaal van de jonge Aang, de laatste levende luchtmeester. Nadat de vuurnatie aanviel, is er in Asiatic geen vrede meer tussen de vier elementen. Aang en zijn vrienden zullen het dus moeten opnemen tegen Fire Lord Ozai en de rest van de vuurnatie.

De reeks zal bestaan uit acht afleveringen van ongeveer een uur lang.

Bekijk hier de foto’s van Avatar: The Last Airbender:

Avatar: The Last Airbender is vanaf donderdag 22 februari te zien op Netflix. Zoek je in tussentijd iets anders om te bekijken? Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...