Netflix deelt nieuwe beelden van ‘Avatar: The Last Airbender’

Op Netflix kan je binnen minder dan twee weken terecht voor een van de meest geanticipeerde reeksen van het jaar. De streamingdienst komt dan namelijk eindelijk met de langverwacht live-actionremake van de bekende animatiereeks Avatar: The Last Airbender. En daarvan heeft Netflix nu heel wat extra beelden gedeeld.

De vier naties – de Water Tribe, Earth Kingdom, Fire Nation en Air Nomads – maken heel binnenkort hun intrede bij Netflix. De streamingdienst kondigde al in 2018 aan dat het een live-actionserie zou maken van de razend populaire animatiereeks Avatar: The Last Airbender. Die reeks kan je vanaf 22 februari eindelijk bekeken op Netflix.

De live-actionserie Avatar: The Last Airbender wordt een herwerking van de gelijknamige animatiereeks die begon in 2005 en uiteindelijk drie seizoenen liep. De reeks zal bestaan uit acht afleveringen van ongeveer een uur lang.

Aang

Avatar: The Last Airbender vertelt het bekende verhaal van de jonge Aang, de laatste levende luchtmeester. Nadat de vuurnatie aanviel, is er in Asiatic geen vrede meer tussen de vier elementen. Aang en zijn vrienden zullen het dus moeten opnemen tegen Fire Lord Ozai en de rest van de vuurnatie.

De rol van Aang in Avatar: The Last Airbender wordt gespeeld door de jonge Gordon Cormier (The Stand). Verder zijn er ook rollen voor onder andere Dallas Liu (PEN15) als Prince Zuko, Kiawentiio (Anne with an E) als Katara, Ian Ousley (13 Reasons Why) als Sokka, Paul Sun-Hyung Lee (Kim’s Convenience) als General Iroh, Elizabeth Yu (May December) als Princess Azula en Daniel Dae Kim (Lost) als Fire Lord Ozai. Heel veel van die castleden hoor je aan het woord in de nieuwe video die Netflix zojuist deelde.

Bekijk hier de nieuwe beelden van Avatar: The Last Airbender:

Avatar: The Last Airbender is vanaf donderdag 22 februari te zien op Netflix. Zoek je in tussentijd iets anders om te bekijken? Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...