‘Avatar: The Last Airbender’: Netflix deelt nieuwe beelden van langverwachte reeks

Netflix komt volgende week met een van de meest geanticipeerde series sinds lang. Vanaf donderdag 22 februari kan je op de streamingdienst namelijk terecht voor de live-actionremake van de bekende animatiereeks Avatar: The Last Airbender.

De vier naties – de Water Tribe, Earth Kingdom, Fire Nation en Air Nomads – maken heel binnenkort hun intrede bij Netflix. De streamingdienst kondigde al in 2018 aan dat het een live-actionserie zou maken van de razend populaire animatiereeks Avatar: The Last Airbender. Die reeks kan je vanaf 22 februari eindelijk bekijken op Netflix.

De live-actionserie Avatar: The Last Airbender wordt een herwerking van de gelijknamige animatiereeks die begon in 2005 en uiteindelijk drie seizoenen liep. De reeks zal bestaan uit acht afleveringen van ongeveer een uur lang.

Aang

Avatar: The Last Airbender vertelt het bekende verhaal van de jonge Aang, de laatste levende luchtmeester. Nadat de vuurnatie aanviel, is er in Asiatic geen vrede meer tussen de vier elementen. De enige hoop voor de wereld is dat er een nieuwe Avatar opstaat die alle elementen beheerst en zo de vuurnatie kan verslaan. Aang is die avatar en hij zal het dus met zijn vrienden moeten opnemen tegen Fire Lord Ozai, Prince Zuko, Princess Azula en de rest van de vuurnatie.

In de nieuwe fragmenten die Netflix zojuist deelde, zien we hoe Aang de vier elementen in zichzelf probeert te beheersen met de hulp van vorige Avatars. We zien daarnaast ook heel nieuwe, spectaculaire vechtscènes.

Bekijk hier de nieuwe beelden van Avatar: The Last Airbender:

Avatar: The Last Airbender is vanaf donderdag 22 februari te zien op Netflix. Zoek je in tussentijd iets anders om te bekijken? Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...