‘Bad Boys For Life’ van Adil El Arbi en Bilall Fallah heeft zijn eerste trailer

Een trailer en een releasedatum: het wordt nu echt menens voor Bad Boys For Life, de eerste echte Hollywoodfilm van Adil El Arbi en Bilall Fallah. Will Smith en Martin Lawrence voeren de cast van deze spektakelfilm aan. Bij ons komt de film in de zalen op 22 januari 2020.

Bad Boys

De eerste Bad Boys uit 1995 katapulteerde zowel Will Smith als Martin Lawrence naar de A-list van Hollywood. De twee eerste episodes van Bad Boys werden geregisseerd door Michael Bay en brachten samen zo’n 414 miljoen dollar op. Het script voor de derde film zou “hands down” het beste van de drie zijn.

Bad Boys II dateert al wel uit 2003 en het opnieuw leven inblazen van zo’n nostalgisch project houdt altijd een risico in, maar voor Sony had dit project al langer prioriteit. Ondertussen zijn Adil El Arbi en Bilall Fallah ook nog losjes verbonden aan Beverly Hills Cop 4, maar die weg lijkt nog lang.

Bad Boys III: plot en trailer

In dit derde deel van de franchise gaat het elite AMMO-team achter Armando Armas aan, het hoofd van een drugskartel en een wrede, koelbloedige moordenaar.

Meer
Lees meer...