Barbie Ferreira reageert op geruchten over ruzie met ‘Euphoria’-regisseur Sam Levinson

Het tweede seizoen van Euphoria zit er sinds kort op. Veel fans merkten op dat Barbie Ferreira, die Kat speelt in de reeks, weinig aan bod kwam. Snel deden geruchten de ronde dat dit het gevolg was van een ruzie tussen Barbie en regisseur Sam Levinson. Maar die geruchten ontkent Barbie nu zelf.

In het tweede seizoen van Euphoria werden heel wat personages verder uitgediept. Maar van Kat kregen we maar heel weinig te zien. Daardoor ontstonden er al snel geruchten, maar volgens Barbie gaat het om zaken die uit de context werden getrokken.

Barbie Ferreira

In februari verschenen geruchten over een ruzie tussen actrice Barbie Ferreira en Euphoria-regisseur Sam Levinson. Daarbij werd gezegd dat de twee ruzie maakten op de set, waarbij Barbie zelfs boos zou zijn weggelopen tijdens de opnames. Dat zou ook de reden zijn waarom Kat minder te zien was in het tweede seizoen. Maar nu ontkent Barbie dat de “ruzie” aan de basis lag.

In een nieuw interview met Insider verwees Barbie (subtiel) naar deze geruchten. “Wat interessant is aan dit seizoen is dat er zoveel meer ogen op gericht zijn. Waardoor zelfs het nieuws geïnteresseerd is. Ik heb zoveel dingen gezien, waarvan veel niet waar was, en het ging zelfs om kleine, alledaagse dingen.”

“Soms beginnen die dingen een eigen leven te leiden en ze hebben niet eens een grond van waarheid. Maar het is oké, want ik weet dat het ontstaat vanuit passie en nieuwsgierigheid. En het komt er nu eenmaal bij kijken. Dus ik laat het over me heen komen, de goede en de slechte kanten.” Euphoria krijgt overigens al zeker een derde seizoen, waarin we mogelijk meer te zien zullen krijgen van Kat. 

HBO

Eerder deelde HBO al een statement over de situatie op de set, waarin ze ontkenden dat er sprake was van een onaangename werksfeer. “Het welzijn van de cast en crew van onze producties is altijd onze hoogste prioriteit. De productie volgde de veiligheidsrichtlijnen en protocollen.” 

“Het is niet abnormaal dat er complexe opnamesessies komen kijken bij het maken van een dramareeks. De coronamaatregelen zorgden daarbij voor een extra moeilijkheidsgraad. We onderhouden een open communicatielijn met alle gilden, waaronder SAG-AFTRA. Er zijn nooit klachten geweest.”

Meer
Lees meer...