‘Barbie’: Margot Robbie schittert ook bij Europese première in Barbielook uit de sixties

Nadat Barbie eerder deze week in wereldpremière ging in Los Angeles, was vandaag Europa aan de beurt. De roze loper werd voor de gelegenheid uitgerold in Londen en de volledige cast van de film was aanwezig. Ondertussen weten we al dat het daarbij vooral uitkijken is naar de outfit van Margot Robbie, die zich altijd laat inspireren door een iconische outfit van Barbie. Dat deed ze ook in Londen.

Margot Robbie verschijnt nu al wekenlang in prachtige outfits op de – voor de gelegenheid – roze loper. Ze inspireert zich daarbij telkens op een bestaande Barbiepop. Dat deed ze ook met haar elegante galajurk voor de Europese première van Barbie in Londen.

Enchanted Evening-Barbie

Nadat Margot Robbie bij de wereldpremière in Los Angeles verscheen in een jurk geïnspireerd op ‘Solo in the Spotlight’-Barbie uit 1961, ging ze nu opnieuw voor een iconische Barbiepop uit de sixties. Het ging daarbij om ‘Enchanted Evening’-Barbie uit 1960. In tegenstelling tot de zwarte look in Los Angeles ging het nu om een roze (en dus op en top Barbie) outfit.

De pastelroze jurk werd speciaal voor Margot Robbie gemaakt door ontwerpster Vivienne Westwood. Elk detail is exact zoals de pop uit 1960. Zo is er een korset bovenaan, met op de heup een roosje. De jurk heeft een aansluitende onderkant met een gedrapeerde sleep. De look werd afgewerkt met een wit bontje aan de schouders, lange witte handschoenen, doorzichtige muiltjes en een witte parelketting met drie lagen.

Een overzicht van alle Barbielooks van Margot Robbie vind je hier.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer voor Barbie:

Barbie verschijnt op woensdag 19 juli 2023 in de Belgische zalen.

Meer
Lees meer...