‘Barbie’: Hier kan je merch kopen uit de film

Na lang uitkijken ging de film Barbie vorige week eindelijk in première. Daarmee heeft de vernieuwde hype rond Barbie en Ken een hoogtepunt bereikt. Veel mensen zijn dan ook op zoek naar merch uit de film, en dat is er nu ook.

Sinds woensdag 19 juli kan je in de cinema gaan kijken naar Barbie. Die film bracht op minder dan een week tijd in België al meer dan 180.000 bezoekers naar de cinema. Daarmee is het de beste opening van het jaar in ons land.

Mattel

De film Barbie bevat – uiteraard – heel wat verschillende Barbies en Kens met heel wat verschillende, iconische outfits. Vele daarvan kan je nu ook kopen op de website van Mattel, waar een speciale categorie is voor merch uit de film.

Daar zien we onder andere enkele poppen, zoals Ken met zijn Beach-outfit of met zijn jeansoutfit. Ook zien we Barbie in haar roze cowboypak, of President Barbie. Een ander opvallend item is een replica van het droomhuis van Barbie uit de film. Dat is momenteel wel uitverkocht. Hetzelfde is het geval voor de roze auto waarmee naar de echte wereld wordt gegaan in Barbie.

Allan, Ken en Weird Barbie

Bij de merch is er ook veel aandacht voor Allan, een rol die in de film schitterend gespeeld wordt door Michael Cera, waardoor de pop tot een publiekslieveling is uitgegroeid. Van Allan zien we enkele T-shirts. In tegenstelling tot in Barbieland is er in de shop van Mattel wel heel veel aandacht voor Ken. Zo is er een hoodie, een T-shirt, een pet en een mok met de quote “I am Kenough.”. Ook van “Ken-rgy” is er een volledige lijn te koop. Tot slot komen ook de fans van Weird Barbie aan hun trekken.

Meer
Lees meer...