Bebe Rexha kondigt samenwerking met K-popgroep ITZY aan

Het werd al even geteased, maar nu is het ook officieel. Bebe Rexha zal binnenkort een remix van haar nummer Break My Heart Myself uitbrengen waarop de K-popgroep ITZY te horen zal zijn. Die samenwerking komt er na een danscover van Ryujin en Yeji.

Heel wat Westerse artiesten werken tegenwoordig samen met K-popartiesten. Denk zo maar aan de samenwerkingen van BTS met Megan Thee Stallion, Blackpink met Selena Gomez en recent nog Jung Kook met Charlie Puth. De volgende K-popgroep die een internationale samenwerking te pakken heeft, is Itzy.

Danscover

Enkele weken geleden deelden Ryujin en Yeji van ITZY hun danscover op het nummer Break My Heart Myself van Bebe Rexha. De video ging viraal en bereikte zo ook Bebe Rexha zelf. Zij was laaiend enthousiast en bedankte de K-popsterren uitvoerig via sociale media.

In de nasleep van de populariteit van de video werd Break My Heart Myself opnieuw gepromoot in Zuid-Korea. De choreografie groeide ook uit tot een TikTok-hype waardoor het nummer ook in de rest van de wereld aan populariteit won. En ook Bebe Rexha zelf waagde zich aan de choreo, ook al liet ze daarbij weten dat ze “geen danser” is.

Bekijk hier de danscover van Ryujin en Yeji van ITZY:

Bekijk hier de versie van Bebe Rexha:

@beberexha I trieddddddd. Im not the best dancer lolololol. Love you @ITZY #breakmyheartmyself ♬ Break My Heart Myself (feat. Travis Barker) – Bebe Rexha

Break My Heart Myself ft. ITZY

Kort nadat de video viraal ging, liet Bebe Rexha al weten dat ze graag wilde samenwerken met ITZY voor een remix van Break My Heart Myself. Zowel Bebe als ITZY stuurden ook al hints de wereld in waardoor het leek dat die samenwerking er ook daadwerkelijk zou komen.

En nu is het ook officieel. Bebe Rexha deelde namelijk een kort fragment van de remix. Daarop is de kenmerkende “ITZY” van de K-popgroep al te horen. Bij de video schreef Bebe Rexha “coming soon“. We mogen de remix dus snel verwachten, maar een exacte releasedatum is er voorlopig nog niet.

Meer
Lees meer...