BLACKPINK lost samenwerking met Selena Gomez ‘Ice Cream’

K-pop is tegenwoordig overal en elke popster staat te springen om samen te werken met een van de grote groepen in K-pop. De nieuwste samenwerking is zo die van de Koreaanse meidengroep BLACKPINK met de Amerikaanse zangeres Selena Gomez.

Voor girlpower in vijfvoud moet je tegenwoordig bij BLACKPINK en Selena Gomez zijn. Zij brachten eindelijk hun samenwerking uit en het werd een vrolijke zomerhit met de naam Ice Cream.

Ice Cream

https://www.instagram.com/p/CC9rTUHj4EO/?igshid=5vdcgg10gt9m

Al sinds eind juli teasete BLACKPINK een samenwerking voor hun nieuwste nummer. Maar meer dan een vraagteken kregen we toen niet. Maar al snel gingen fans aan het gokken en een naam die vaak terugkeerde was die van Selena Gomez. En zij bleek uiteindelijk ook echt de featuring artist te zijn. Fans van BLACKPINK en Selena bundelden al snel hun krachten en keken uit naar het nummer van “Selpink”.

Enkel dagen geleden kregen we de eerste teaser van het nummer te horen. En Selena Gomez maakte in haar nieuwe kookshow ook een speciale Selpink-ijscoupe om de release van het nummer te vieren. Het nummer Ice Cream is vrolijk, zoet en zomers. Natuurlijk hoort er bij een vrolijk en zomers nummer ook een kleurrijke clip en dat werd het zeker. Door de coronapandemie was het natuurlijk onmogelijk voor het vijftal om samen te komen om de videoclip op te nemen, maar toch vormt het een mooi geheel met Selena als ijsjesverkoper.

Bekijk hier de clip van Ice Cream:

BLACKPINK

Het is niet de eerste grote samenwerking van de meisjes van BLACKPINK. In 2018 werkten ze al samen met Dua Lipa voor het nummer Kiss And Make Up en eerder dit jaar waren ze te horen in het nummer Sour Candy van Lady Gaga.

Het viertal, bestaande uit Jennie, Lisa, Jisoo en Rosé, stond vorig jaar ook op de affiche van het grote Amerikaanse festival Coachella. Ze zijn dus duidelijk klaar om de wereld te veroveren.

Meer
Lees meer...