Beertje Paddington krijgt eigen musical

Paddington is een fenomeen. In eerste instantie is hij bekend uit de boeken van auteur Michael Bond. Maar toch is het pas sinds de films over het beertje dat iedereen er geen genoeg van kan krijgen. Ondertussen bestaat die reeks al uit twee films en ook een derde komt eraan. De populariteit is ook musicalproducers opgevallen. Er wordt ondertussen namelijk ook al gewerkt aan een musical.

Beertje Paddington is oorspronkelijk een personage uit de boekenreeks van auteur Michael Bond. Later groeide hij uit tot kinderheld en waren er ook overal knuffelberen van het personage te koop. In 2014 kwam met Paddington de eerste live action-versie van het verhaal uit.

Drie jaar later, in 2017, volgde een tweede film, die dus nog populairder was dan de eerste. Daarin zien we hoe Paddington gesetteld is bij de familie Brown, maar wanneer hij een cadeau wil gaan kopen voor zijn tante loopt het mis en komt hij in de gevangenis terecht.

Musical

Het nieuws dat er een derde film zou komen in 2025 wordt dan ook met open armen onthaald. Over de inhoud van de film is nog niet veel bekend, maar aangezien de titel Paddington in Peru is, kunnen we ervan uitgaan dat een deel van de film zich daar zal afspelen.

Dat jaar zal wel eens het jaar van Paddington kunnen worden. Want op dit moment wordt er ook aan een musical rond het beertje gewerkt. Het gaat over een show die in 2025 van start zou gaan in het Verenigd Koninkrijk en wordt gemaakt door de makers van Harry Potter and the Cursed Child. Muziek voor de musical zou dan weer gemaakt worden door de bekende Britse muzikant Tom Fletcher van de band McFly. Hoe beertje Paddington er zal uitzien op het podium, valt af te wachten.

Meer
Lees meer...