‘Paddington 3’ komt in 2025 naar de bioscoop en brengt Paddington naar Peru

Er is meer nieuws over de derde Paddington-film. Dat er een derde film zat aan te komen, was al even bekend. Maar vandaag lieten de makers weten dat de release staat gepland voor 2025. Daarnaast weten we ook dat de nieuwe film Paddington in Peru zal heten. Een exacte datum is er nog niet.

Paddington is een fenomeen. De filmreeks bestaat op dit moment uit twee films, waarvan de tweede misschien wel als beste uit de bus komt. Paddington 2 was namelijk zelfs even de best scorende film op de site Rotten Tomatoes. Die titel is de film ondertussen kwijt, maar dat neemt niet weg dat het beertje nog steeds een echte fan favorite is.

Het nieuws dat de derde film in 2025 zal verschijnen wordt dan ook met open armen onthaald. Over de inhoud van de film is nog niet veel bekend, maar aangezien de titel Paddington in Peru is, kunnen we ervan uitgaan dat een deel van de film zich daar zal afspelen.

Paddington

Beertje Paddington is oorspronkelijk een personage uit de boekenreeks van auteur Michael Bond. Later groeide hij uit tot kinderheld en waren er ook overal knuffelberen van het personage te koop. In 2014 kwam met Paddington de eerste live action-versie van het verhaal uit.

Drie jaar later, in 2017, volgde een tweede film, die dus nog populairder was dan de eerste. Daarin zien we hoe Paddington gesetteld is bij de familie Brown, maar wanneer hij een cadeau wil gaan kopen voor zijn tante loopt het mis en komt hij in de gevangenis terecht.

Derde film

Ondertussen is het dus al zes jaar geleden dat we nog een nieuwe film rond het personage te zien kregen. We kregen het beertje wel nog te zien tijdens het grote jubileum van Queen Elizabeth II in 2022. Daar bood Paddington de koningin een boterham met marmalade aan. Iets wat na de dood van de koningin ook vaak terugkwam.

Nu zijn de makers dus ook actief bezig aan een nieuw verhaal. Het gaat om Paddington in Peru. In een eerste teaser zien we alvast hoe Paddington de marmalade van de lens veegt om het vervolgens smakelijk naar binnen te werken. Ondertussen zien we de Peruviaanse gebergten op de achtergrond en komt de titel van de derde film tevoorschijn. Die zal dus in 2025 in de bioscoop verschijnen.

Meer
Lees meer...