Left Right
scrollTop top

Belgische Netflix-serie ‘Into The Night’ lost trailer voor tweede seizoen


Into the Night Netflix
© Netflix

Netflix heeft zojuist een trailer gedeeld voor het tweede seizoen van Into The Night. Die reeks was vorig jaar de eerste Belgische serie ooit die speciaal voor Netflix gemaakt is en wordt kort daarna meteen vernieuwd voor een tweede seizoen. Dat verschijnt op 6 september 2021 op de streamingdienst.

Er staan ondertussen al heel wat Belgische series op Netflix, maar meestal gaat het daarbij om reeksen die eerst voor televisie gemaakt zijn en waarvan de streamingdienst pas later de rechten heeft gekocht. Into The Night daarentegen is wel een ‘echte’ Netflix Original.

Schuilplaats

De reeks draait over een groep mensen die met een vliegtuig aan de dodelijk zon proberen te ontsnappen. Het gaat om een mix van nationaliteiten, rijk en arm, jong en oud, burgerlijk en militair. Ze hebben één ding gemeen: ze hebben de wil om de zon, en elkaar, te overleven.

Dat blijkt allebei echter moeilijker dan gedacht, maar op het einde van het eerste seizoen van Into The Night heeft de groep toch een bunker gevonden als schuilplaats. Hoe veilig ze daar echt zijn, zal blijken in het tweede seizoen van de reeks.

Internationale cast

Into The Night wordt geregisseerd door het duo Inti Calfat en Dirk Verheye. Wie zien in de reeks acteurs en actrices uit heel wat landen zoals België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Polen, Rusland en Turkije. De cast bestaat onder andere uit Pauline Etienne, Laurent Capelluto, Nabil Mallat, Stéfano Cassetti, Jan Bijvoet, Astrid Whettnall, Vincent Londez, Regina Bikkinina, Alba Gaïa Bellugi, Babetida Sadjo, Mehmet Kurtulus en Ksawery Szlenkier.

Bekijk hier de trailer van Into The Night seizoen 2

Zoek je in tussentijd iets anders om te bekijken? Dit zijn de 50 beste series op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…