Left Right
scrollTop top

Ben je ook de weg kwijt in de Kardashian/Jenner-clan? Deze video legt alles duidelijk uit!


Ben je ook de weg kwijt in de Kardashian/Jenner-clan? Deze video legt alles duidelijk uit!

De tijd dat je maar één naam moest onthouden is al even voorbij want ondertussen is bijna ieder lid van de familie Kardashian en Jenner een celebrity. Omdat je daardoor al eens het overzicht zou durven verliezen, maakte deze YouTuber een superhandig overzicht.

Kim Kardashian is die van Kanye West (en stiekem ook wel van de uitgelekte pornofilm), Kendall Jenner is het topmodel, Kylie Jenner maakt naam met haar make-uplijn en Bruce Jenner is een voormalige olympische kampioen die nu door het leven gaat als Caitlyn Jenner.

Maar daarmee heb je nog niet heel de familie gehad want er is ook nog onder andere Kris, Khloé en Kourtney … en sinds kort beginnen ze dan ook nog eens allemaak kinderen te maken, waarvan zelfs niet altijd duidelijk is wie de vader is.

Keeping Up with the Kardashians

Je kan natuurlijk kijken naar hun realityserie Keeping Up with the Kardashians en spin-offs zoals Kourtney and Khloé Take Miami of Life of Kylie, maar de kans is groot dat je dan met nog meer vragen komt te zitten.

Wie echt wil weten hoe de stamboom van de Kardashian/Jenner-clan eruit ziet, kan hieronder terecht. In een video van minder dan 4 minuten leer je alle leden en hun onderlingen connecties kennen.

Kijk hier naar Klearing Up The Konfusing Kardashian Family Tree

Getty Images

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.478.447
 • Aantal
  doden
  1.159.319
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810