Left Right
scrollTop top

Benny uit Familie wordt vervangen door deze oude bekende. Wat denk je: goede keuze?


Benny uit Familie wordt vervangen door deze oude bekende. Wat denk je: goede keuze?

Roel Vanderstukken, die Benny speelt in Familie, is omwille van gezondheidsredenen buiten strijd. Zijn rol wordt zeker niet uit de serie gehaald, maar wordt gespeeld door een oude bekende: Govert Deploige, die al twee rollen vertolkte in Familie. 

Benny van Familie heeft net een succesvolle operatie achter de rug nadat hij kampte met hartproblemen. De 40-jarige acteur is tijdelijk buiten strijd en moet zich focussen op herstel en revalidatie. Zijn rol zal tijdelijk worden overgenomen door Govert Deploige, een acteur die wij al eerder in Familie hebben gezien. Je kent de acteur misschien ook wel als Steven ‘Steve’ Mertens in W817.

De 44-jarige Govert Deploige heeft eerder al twee personages gespeeld in de reeks. In 2009 vertolkte hij de rol als ingenieur Geert Van Loo en in 2013 keerde hij terug als architect Wouter Dewynter. Nu zullen wij Deploige tijdelijk zien verschijnen als Benny.

“Toen men mij vroeg om in te springen voor Roel, leek mij dat een quasi onmogelijke opdracht. Maar de makers hebben er blijkbaar vertrouwen in en dat wil ik zeker niet beschamen”, zegt Deploige. “Ik zal mijn uiterste best doen om het karakter van Benny zo goed en zo waarheidsgetrouw mogelijk naar mijn hand te zetten, met alle respect voor Roel.”


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.983.086
 • Aantal
  doden
  1.153.547
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810