BeReal krijgt update: voeg toe naar welk nummer je luistert

BeReal komt met een leuke nieuwe functie. Vanaf nu kan je namelijk niet enkel foto’s delen op het moment dat je de melding krijgt, maar ook het nummer waar je op dat moment naar aan het luisteren bent. BeReal werkt daarvoor samen met Spotify.

We moeten waarschijnlijk niet meer uitleggen wat BeReal is. De populaire app is een reactie op sociale media waar mensen telkens de beste versie van zichzelf willen tonen. Bij BeReal krijg je elke dag op een willekeurig moment een melding, waarna je twee minuten krijgt om twee foto’s te maken, met de front- en backcamera van je gsm. Al is het natuurlijk ook mogelijk om daarna – op een moment dat je iets interessanter doet – nog je foto’s te maken. En nu krijgt de app een leuke nieuwe functie.

BeReal x Spotify

BeReal wordt nu nog wat echter. Want je kan naast wat je aan het doen bent, vanaf nu ook delen waar je naar aan het luisteren bent. Het gaat om een samenwerking met Spotify, waarbij je door de twee apps aan elkaar te koppelen aan je vrienden kan laten horen waar je naar aan het luisteren bent op het moment van de BeReal-melding. De titel van het nummer zal te zien zijn bij je foto’s, waarbij je vrienden ook zullen kunnen klikken op het nummer om een korte preview te horen.

Voorlopig is de functie enkel beschikbaar in een beperkt aantal landen, waaronder de Verenigde Staten, Canada en Mexico. Binnenkort zullen andere landen volgen, waarbij waarschijnlijk ook ons land zal horen. Je kan nu namelijk al de nieuwste versie van BeReal downloaden in de App Store of Google Play. Die zal compatibel zijn met de muziekfunctie.

Bekijk hier alvast hoe de functie eruit zal zien:

BeReal Spotify
Spotify
Meer
Lees meer...