Muziekfestival Best Kept Secret maakt groot deel line-up bekend

Het Nederlandse muziekfestival Best Kept Secret heeft het grootste deel van zijn programma onthuld. Aphex Twin, The Chemical Brothers, Oscar and the Wolf, Christine and the Queens, The 1975, Goldband en Charlotte Adigéry & Bolis Pupul zijn enkele van de bekendste namen op de line-up.

Best Kept Secret is een jong festival dat dit jaar tien jaar bestaat en toe is aan zijn negende editie. Het muziekfestival gaat door in het Safaripark de Beekse Bergen in Hilvarenbeek vlak over de Nederlandse grens. Daardoor lokt Best Kept Secret ieder jaar ook heel wat Belgische muziekliefhebbers.

Belgisch, Nederlandse en internationale toppers

Dat laatste belooft komende editie niet anders te zijn. Met Oscar and the Wolf en Charlotte Adigéry & Bolis Pupul staan er namelijk twee Belgische toppers op het programma. Ook Nederland is uiteraard goed vertegenwoordigd met onder andere Goldband en Sophie Straat.

Daarnaast zijn er ook heel wat internationale namen in allerhande genres terug te vinden op de line-up. Headliners op de mainstage zijn onder andere Aphex Twin en The Chemical Brothers. Verder keert ook Christine and the Queens terug, net als The Strokes-frontman Julian Casablancas met zijn zijproject The Voidz. Andere grote namen die te zien zullen zijn op Best Kept Secret zijn The 1975, Caroline Polachek, The Mars Volta, Alex G, Black Country, New Road, The Cool Greenhouse, Arlo Parks, Crack Cloud, Japanese Breakfast, Kurt Vile & The Violators, Interpol en Unknown Mortal Orchestra.

Best Kept Secret gaat door van 9 tot en met 11 juni 2023. De ticketverkoop gaat deze week van start.

Meer
Lees meer...