Oscar and the Wolf dropt verrassingsnummer ‘Oliver’ inclusief videoclip

Oscar and the Wolf, het muzikale project rond Max Colombie, is terug. Gisteravond deelde de zanger op zijn Instagram Story dat z’n fans om middernacht moesten terugkeren naar z’n profiel. En wie dat deed, kreeg een verrassing vanjewelste in de vorm van een nieuw nummer én een nieuwe videoclip.

Soms kondigen artiesten hun nieuwe nummers weken op voorhand aan, anderen kiezen voor de verrassingsaanval. Zo iemand is Oscar and the Wolf. De Vlaamse groep rond max Colombie gaf om 23 uur gisteravond een one hour notice aan z’n fans dat ze om middernacht moesten terug keren. En dat was niet zonder reden.

Oliver

Om middernacht verscheen namelijk het nieuwe nummer Oliver. Dat nummer kreeg ook meteen een zwoele zomerse videoclip. Het nummer is exact wat je zou verwachten van een zomers nummer van Oscar and the Wolf. Het is zwoel, dromerig en sexy en ook de clip toont dat.

In de clip is frontman Max Colombie te zien op een zomers feestje met coronaveilige buitenbubbel van zes personen. Het gezelschap hangt rond bij het zwembad, rent door de tuin en rust uit in de zon terwijl we het zwoele nummer te horen krijgen.

Bekijk hier de videoclip van Oliver:

‘The Shimmer’

Oliver is na James het tweede nummer dat de vinden zal zijn op het nieuwe album van Oscar and the Wolf. Dat zal ‘The Shimmer’ heten en verschijnen op vrijdag 22 oktober 2021. ‘The Shimmer’ wordt het derde album van Oscar and the Wolf na ‘Entity’ (2014) en ‘Infinity’ (2017).

Meer
Lees meer...