Beyoncé en Jay Z ontmoeten prins Harry en Meghan op ‘The Lion King’-première

Beyoncé mag dan een sterrenrol hebben in The Lion King, op de première van de Disneyprent ging alle aandacht naar prins Harry en zijn vrouw Meghan. Het koninklijke paar was uitgenodigd op de première en stal daar wat de show, maar dat zal Bey worst wezen: zij kreeg een dikke knuffel van het duo.

’t Was een verhaal van royalty meets royalty op de première van The Lion King. Prins Harry, voor alle duidelijkheid niet meteen de troonopvolger, en zijn vrouw Meghan, kwamen al eens kijken naar CGI-Simba en co.. Uiteraard kon Can You Feel The Love Tonight-zangeres Beyoncé, die de stem van Nala inspreekt, niet ontbreken. Samen met haar man Jay Z vulde zij in knalgele jurk de eveneens gele loper.

Can you feel the love tonight?

Een topmomentje voor royalty- en celebritylovers natuurlijk, want als er in de entertainmentindustrie één koningspaar is, dan is het Jay en Bey. Logisch dus dat de twee elkaar vlotjes vonden en Meghan meteen ook Beyoncé een familiaire knuffel gaf. ’t Is duidelijk niet de eerste keer dat die elkaar zien.

Over wie nu de belangrijkste twee mensen aanwezig waren, daar is duidelijk nog discussie over. Beyoncé en Jay Z hadden een heel konvooi veiligheidsmensen mee, het royale paar deed het met een bescheidener opstelling. Of de securitymensen van Meghan en Harry zijn beter in zich verdekt opstellen, we laten het aan jullie over.

Archie

Naast de film zelf (lees hier onze sprankelende review) hebben de twee koppels natuurlijk genoeg om over te praten. De Carter-Knowles hebben zowat de bekendste kinderen in celebland. Harry en Meghan kregen net een zoontje, Archie, waarover de massahysterie even epische proporties bereikte.

Meer
Lees meer...