‘Big Brother’: Deze kandidaat heeft het huis net voor de finale verlaten

Big Brother is toe aan zijn finaleweek. Deze zaterdag weten we wie Salar zal opvolgen als winnaar. Afgelopen weekend namen de kijkers al afscheid van Danny en maandag volgde Lindsey al. Ook vandaag, net voor de finale, moest er nog één kandidaat afvallen. Dat werd uiteindelijk Charlotte.

Na Danny en Lindsey moest er op donderdag opnieuw een kandidaat het Big Brother-huis verlaten. Wie dat zal worden, lag opnieuw volledig in handen van de kijker. Zij kregen tot deze ochtend de tijd om op hun favoriet te stemmen. Degene met de minste stemmen moest uiteindelijk het programma verlaten.

Finaleweek

Tijdens Big Brother Live van afgelopen zaterdag konden we zien hoe Danny voor de tweede keer het huis moest verlaten. Hij was genomineerd samen met Lindsey en Jolien, maar kreeg de minste stemmen van de kijkers. Op maandag volgde ook Lindsey. Zij geraakte dus maar net in de finaleweek.

Maandag werd ook bekendgemaakt dat er vandaag nog een kandidaat zou afvallen. Dat zou dus Jason, Bart, Jolien of Charlotte worden. Uiteindelijk was het Charlotte die op de minste stemmen kon rekenen.

Exit Charlotte

Enkele weken nadat ze al bijna was afgevallen, is het nu einde verhaal voor Charlotte. De Belgische had eigenlijk al eens het minst aantal stemmen, maar toen mocht ze door de exit van Rob nog in het programma blijven. Daarna liep het haar voor de wind, want Charlotte werd niet meer genomineerd en geraakte vlot in deze finaleweek.

Maar de échte finale wordt het dus net niet. “Ik denk dat ik vooral meer in mezelf ben gaan geloven. Daar heb ik altijd problemen mee gehad. Ik ben het spel gaan spelen en daar ben ik trots op”, vertelt ze aan Tatyana en Geraldine. “Voor mezelf heb ik al gewonnen. Ik had nooit gedacht dat ik zover ging komen, dus ik had stiekem al wat afscheid genomen.”

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen. Iedere zaterdag is er ook een liveshow.

Meer
Lees meer...