‘Big Brother’: Deze kandidaat verliet zonet het huis en kan niet meer deelnemen aan finaleweek

Big Brother is toe aan zijn finaleweek. Deze zaterdag weten we wie Salar zal opvolgen als winnaar van het sociale experiment. Afgelopen weekend namen de kijkers al afscheid van Danny, maar ook vandaag viel er nog een kandidaat af. Na een spannende strijd was het Lindsey die het huis moest verlaten.

Lindsey heeft zonet het Big Brother-huis verlaten. Na de exit van Danny afgelopen zaterdag, mochten de kijkers nog eens stemmen. Zij zouden beslissen wie de eerste afvaller op maandag zou worden. En die afvaller is nu meteen bekend. Nadat de bewoners werden samengeroepen in de woonkamer, was het Lindseys naam die verscheen. Zij kijkt positief terug op haar avontuur.

Lindsey

Lindsey (32) uit het Nederlandse Sittard zat al sinds seconde één in het Big Brother-huis. Daar werd ze nooit genomineerd, tot afgelopen week. Bij die nominatie haalde Danny het minste stemmen, maar vandaag moest Lindsey toch vertrekken. Ali’s pronostiek komt dus niet uit, want hij dacht dat zij het programma ging winnen. Door haar exit is Jason de enige Nederlander die nog kans maakt op de winst.

Na haar vertrek liet Lindsey weten dat ze vooral positief terugkijkt op haar avontuur. “Ik heb alles uit dit avontuur gehaald. Van lachen tot huilen, het was heel bijzonder”, vertelt ze aan presentatoren Geraldine Kemper en Tatyana Beloy. “Ik ben wel heel positief. Natuurlijk net voor de eindstreep is balen. Maar als ik iets heb geleerd in het avontuur, dan is het dat het oké is om te verliezen. Ik kan alleen maar in mijn handen klappen en trots zijn op hoever ik gekomen ben.”

Wie het programma uiteindelijk zal winnen, zien we zaterdag.

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen. Iedere zaterdag is er ook een liveshow.

Meer
Lees meer...